Održavanje poslovnih prostora

Neka vaš poslovni prostor govori najbolje o vama. Prepustite upravljanje i održavanje vašeg poslovnog prostora našem timu profesionalaca.

Mi ne pravimo razliku u pogledu veličine ili namene — možete imati poverenja u naš tim da će kroz specijalizovan pristup upravljati i održavati vaš poslovni prostor, bez obzira na to da li se radi o jednom lokalu ili celom poslovnom kompleksu.

Koje sve aspekte održavanja poslovnog prostora mi pokrivamo?

⦁ DDD usluge — dezinfekcija, dezinsekcija, deratizacija
⦁ Čišćenje fasade

⦁ Održavanje svih tehničkih sistema i opreme
⦁ Domarske usluge i redovno popravljanje kvarova

⦁ Upravljanje centralnim sistemom za upravljanje i nadzor (BMS)
⦁ Usluge obezbeđenja
⦁ Osiguravanje bezbednosti i zdravlja na radu

⦁ Zimska služba

⦁ Usluge recepcije/portira
⦁ Upravljanje otpadom
⦁ Obavljanje svakodnevnih kontrola, nadzor i koordinacija svih pružanih usluga
⦁ Priprema budžeta za operativne i investicione troškove
⦁ Upravljanje projektima
⦁ Fit-Out radovi, renoviranje i opremanje

Dogovaramo se oko vrste i obima usluga koje želite od nas. Pružamo vam podršku tokom celog radnog vremena i popravljamo kvarove u roku od 24 sata.

Naše je da brinemo o vašem poslovnog prostoru, a vi o svom biznisu.

Vaš poslovni prostor mnogo govori o Vašoj firmi

Mi smo tu da se postaramo da govori samo najbolje. Kažu da kada postoji red spolja, onda je red i unutra.

Vaši klijenti, zaposleni ili zakupci zaslužuju da borave u prostoru u kojem se osećaju lepo i dobro. Mi znamo da iza poslovnog prostora koji ostavlja dobar utisak stoji veliki broj stručnih i posvećenih ljudi. Kako bismo osigurali da vaš poslovni prostor uvek bude čist, uredan, funkcionalan, bezbedan i prijatan, odabrali smo najbolje saradnike: od higijeničara, preko električara do alpinista.

Vodićemo računa da vaš poslovni prostor ispuni sve potrebe vaše firme i bude sigurna luka za vaše poslovne poduhvate. Razmišljamo dugoročno i kroz detaljno i odgovorno planiranje, kao i tekuće i investiciono održavanje, optimizujemo vaše troškove, dok će vaš objekat uvek izgledati kao nov. Za sve što se dešava u međuvremenu, naši timovi su uvek dostupni i rešiće sve prijavljene kvarove u roku od 24 sati.

Naše višegodišnje iskustvo u upravljanju nekretninama i održavanju poslovnih prostora pokazalo nam je da smo za svakog od naših klijenata bili uspešna poslovna odluka. Donesite i vi tu odluku: