E-agent: softver za agente za nekretnine

Zamislite sada koliko biste više uživali u svom poslu da imate ličnog asistenta koji će optimalno organizovati vaše zadatke i voditi računa o svim repetitivnim stvarima koje vam oduzimaju dragoceno vreme?

Još bolje bi bilo kada bi se taj asistent nalazio na vašem laptopu ili mobilnom telefonu. Tako smo došli na ideju da kreiramo E-agent: softver za nekretnine po meri agenata.

Kako E-agent olakšava i unapređuje vaš posao?

Više nećete morati da posebno postavljate oglas na svaki pojedinačni portal za svaku novu nekretninu. Softver će to raditi umesto vas. Potrebno je samo da podatke o nekretnini unesete u softver E-agent, koji će zatim kreirati oglase sa jasno naznačenim informacijama, na svim sajtovima koje odaberete.

Kada vas pozove osoba zainteresovana za neku nekretninu, uz identifikacioni broj koji je naznačen u oglasu, ili uz bilo koju drugu relevantnu informaciju o nekretnini, ćete samo uz par klikova pronaći nekretninu. Naš algoritam za pretraživanje optimizuje prikaz nekretnina u vašem portfoliju i nećete više trošiti dragocene minute vaših klijenata na traženje potrebnih informacija.

Nema potrebe da proveravate, pišete, pamtite kada koji ugovor ističe. Softver će to uraditi umesto vas i poslaće vam notifikaciju pre nego što ugovor istekne. To će vam omogućiti da na vreme preduzmete sve potrebne korake u obnavljanju ugovora ili ponovnom oglašavanju.

U softveru imate pregledan i jasan prikaz vlasnika nekretnina i njihovih podataka.

Prikazuje sve nekretnine u jednom objektu - Na primer, ako prodajete projekat novogradnje, ne morate da oglašavate svaki stan pojedinačno već će sve nekretnine iz tog projekta biti prikazane u okviru tog konkretnog projekta tj objekta. To olakšava i pretragu stanova po objeku

Svako gledanje nekretnine koju zakažete treba samo da unesete u softver i on će je dodati u vaš kalendar. Tako ćete imati pregled svih svojih obaveza i obaveza vaših kolega jednim pogledom na kalendar znaćete kada treba da ste na kojoj adresi.

Softver prikuplja podatke i vodi statistiku koja će vam pomoći da unapredite svoje poslovanje. Moći ćete da vidite vaše rezultate iz meseca u mesec, uvidite u kojim aspektima možete da poboljšate svoj rad. Vlasnici agencija za nekretnine mogu da imaju uvid i prate rezultate svih svojih agenata i evaluiraju njihov rad na osnovu podataka.

Rešavamo probleme agenta za nekretnine

Ako ste agent za nekretnine, dan vam verovatno izgleda ovako:

  • jurite sa jednog kraja grada na drugi da biste se našli sa klijentima,
  • kalendar vam je konstantno pun i nepregledan,
  • provodite sate u telefonskim razgovorima sa zainteresovanim kupcima i zakupcima, kao i sa vlasnicima nekretnina
  • redovno objavljiujete i održavate oglasa na nekoliko različitih portala
  • vodite evidenciju o svim nekretninama i ugovorima

Znamo koliko je teško organizovati i uskladiti sve zadatke u radnoj nedelji agenta za nekretnine. Nismo uspeli da na tržištu pronađemo adekvatan softver koji bi agentima olakšao posao. 

Zato je naš tim, koji ima više od 10 godina iskustva u upravljanju, izdavanju i prodaji nekretnina, odlučio da kreira softver koji će nam biti najbolji prijatelj u poslu.

Iskoristi mesec dana besplatni probni period

Kako izgleda E-agent softver?

E-agent je jednostavan za korišćenje i svojim dizajnom omogućava lak unos i praćenje podataka. To ga čini jedinstvenim na tržištu.

Iskoristi mesec dana besplatni probni period

Koliko košta E-agent softver?

Prvih mesec dana korišćenja je besplatno. Zakažite demo i dopustite našem softveru da vam olakša posao i život učini lakšim.