Upravljanje zgradama nikada nije bilo lakše

E-zgrada: Softversko rešenje za upravnike zgrada koje će ti uštedeti vreme i unaprediti posao.

Svi podaci o kojima treba da vodiš računa sada su na jednom mestu.

Kako E-zgrada štedi tvoje vreme i unapređuje posao?

Spisak stambenih zajednica uključuje sve tvoje zgrade sa podacima o svim stanarima, organizovanih na način koji je pregledan i lak sa pretraživanje.

Putem E-upravnika možeš slati mejlove segmentiranim stanarima ili svima. Softver ti omogućuje da koristiš spisak stanara kao mejling listu i šalješ mejlove svim svojim stanarima direktno, bez povezivanja sa dodatnim email softverom.

Putem mobilne aplikacije stanari prijavljuju kvarove koje ti vidiš na E-upravniku u realnom vremenu i koje možeš krenuti da rešavaš putem softvera. Stanari sve vreme mogu da prate proces popravke.

E-upravnik omogućava da kolege iz tima mogu jedni drugima da kreiraju zadatke, a takođe možeš i sam sebi da kreiraš zadatke kao podsetnik.

Ne moraš više da gubiš vreme na kreiranje posebnih uplatnica za svaku stambenu jedinicu svakog meseca, softver će to izračunati i uraditi umesto tebe.

Softver umesto tebe računa očekivane mesečne prihode, kao i uplaćene prihode.

Softver računa koliko si zaradio u kom mesecu, koliko novih zgrada si dodao tokom vremena, kako su tvoj broj stanara ili zarada rasli tokom meseci… Sve te podatke možeš da iskoristiš da uvidiš svoje prednosti i unaprediš svoje poslovanje.

Tvoji stanari imaće pristup besplatnoj mobilnoj aplikaciji putem koje će moći da prijave kvarove i prate njihovo saniranje, imaju transparentan pregled na šta se troši njihov novac i dobijaju obaveštenja i novosti.

Softver E-zgrada

Naš softver razvijen je u saradnji sa upravnicima, bazira se na njihovom iskustvu, prioritetima i željama.

Zadatak E-zgrada aplikacije je da olakša tvoj posao upravnika kroz automatizaciju svih dosadnih i repetitivnih zadataka koji ti inače oduzimaju preveliki broj sati mesečno. Naš softver čuva i organizuje sve relevantne podatke, vodi evidenciju umesto tebe i ukazuje ti na aktuelne prioritete.

E upravnik olakšava komunikaciju sa stanarima zahvaljujući mobilnoj aplikaciji za stanare koja dolazi uz softver. Uz pomoć te mobilne aplikacije stanari mogu da prijave kvarove, prate realizaciju, plate račun i imaju transparentan uvid u održavanje svoje zgrade. Oni postaju zadovoljniji tobom, a ti imaš brzu, laku i jednostavnu komunikaciju sa njima.

Iskoristi besplatni promo period

Rešavamo probleme upravnika zgrada

Posao upravnika zgrada nije ni malo lak, posebno ako si odgovoran za veći broj objekata. Treba da u svakom trenutku znaš i pratiš veliki broj podataka – ko je prijavio koji kvar, šta je završeno a šta tek treba da bude, ko je platio a ko nije. Eksel tabela ti je najbolji prijatelj ali i najveći neprijatelj jer je često beskonačna i nepregledna.

Ako upravljaš većim brojem zgrada, onda ti sve ovo zvuči veoma poznato:

  • Teško pronalaziš podatke u svojim eksel tabelama – Treba mnogo vremena i napora da pronađeš baš onaj podatak koji ti je potreban, ne dobijaš nikakvu korisnu analitiku i nemaš jasan pregled svih svojih zgrada.

  • Ne postoji unificirani sistem za praćenje kvarova iz svih zgrada – Moraš da pamtiš i zapisuješ ko te je kada, zbog čega i iz koje zgrade zvao. U toj zbrci često propustiš nešto ili ne odrediš prioritete kojim redosledom bi šta trebalo rešavati.

  • Teško pratiš status popravke kvarova – Nemaš načina da efikasno pratiš da li popravka svih prijavljenih kvarova u tvojim zgradama teče po planu, što često izazove nezadovoljstvo stanara.

  • Kreiraš posebne uplatnica svakog meseca – Vreme koje potrošiš na kreiranje i slanje posebnih uplatnica za svaku stambenu jedinicu, svakog meseca, moglo bi daleko bolje da se iskoristi kada bi postojao automatizovan sistem za to.

  • Vođenje evidencije o plaćanju je previše kompleksno – Moraš sam da vodiš računa i proveravaš ko je platio na osnovu izvoda iz banke.

Zapitali smo se kako bi izgledalo kada bi svi ovi problemi bili rešeni a upravljanje zgradama jednostavno, pregledno i lako.

Tako je nastao softver E-zgrada.

Koja je cena korišćenja softvera?

Cena korišćenja softvera zavisi od broja stambenih jedinica kojima upravljaš. Prvi mesec je besplatan. Pružamo obuku svim zaposlenima, kao i korisničku podršku od 9 do 17 časova.