Kratkoročno izdavanje

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

 • Partnerstvo sa prodajnim kanalima Airbnb i Booking
 • Komunikacija sa gostima 24/7h, naš centar za komunikaciju radi neprestano
 • Oglašavanje na svim prodajnim kanalima za vaš apartman
 • Promocija na web sajtu Beohost.rs
 • Marketing na svim portalima za rezervacije nezavisnih proizvođača
 • Generacija velikog broja noćenja
 • Promocija na  kanalima društvenih medija
 • Sezonsko planiranje cena
 • Personalizovane kampanje na društvenim mrežama
 • Upravljanje svim upitima gostiju
 • Email marketinške kampanje
 • Generisanje korporativnih ugovarača / dugoročne rezervacije
 • Generisanje recenzija gostiju

Prepustite celokupan posao nama, a vi uživajte u profitu. 

 • Sve marketinške usluge + sve usluge
 • Čišćenje Apartmana
 • Pranje posteljina
 • Dočekivanje svakog gosta
 • Mesečne procene cena
 • Profesionalna fotografija 
 • Održavanje, upravljanje oštećenjima i popravkama
 • Personalizovane dobrodošlice gostima
 • Upravljanje iskustvom gosta nakon rezervacije
 • Domaćinstvo izvor i upravljanje promenama
 • Nabavljanje i upravljanje izvođačima
 • Organizovanje posteljine
 • Gosti 24-časovni kontakt za hitne slučajeve
 • Periodični pregledi
 • Finansijsko izveštavanje i projekcije novčanih tokova
 • Generisanje recenzija gostiju

„Neka vaša nekretnina radi za vas“

Marketing usluge

Naša marketinška usluga omogućava vam da radite ono u čemu uživate i radite najbolje, dok nam omogućava da se brinemo o marketingu vaše imovine umesto vas. Beohost ima i sisteme i tim spreman da oglašava i promoviše vašu imovinu.

Koristimo nezavisne stranice za rezervacije, marketing putem e-pošte, društvene medije i još mnogo toga. Osiguravanje da ne morate da brinete o trošenju dragocenog vremena kako bi ste privukli goste u vaše apartmane. Garantujemo veliki broj ostvarenih noćenja.

Tu smo zbog Vas

U potpunosti poštujemo vlasnike , njihove želje i njihovo znaje. Dok sami obavljaju sve aktivnosti na licu mesta i lično se brinu o svojim gostima. 

Znamo da ste zauzeti mnoštvom zadataka, poput susreta i pozdrava, čišćenja, zamene i problema sa gostima. Ukoliko želite da vas rasteretimo obaveza komunikacije, i praznih datuma u vašem apartmanu, prava smo adresa za vas.

Eksperti za nekretnine

Beohost nudi usluge upravljanja imovinom za kuće za odmor, uređene apartmane, pansione, pansione i vlasnike hotela.

Imamo dve ključne ponude usluga. Marketinške usluge omogućavaju vam da maksimizirate potencijal svoje imovine, a da istovremeno zadržite praktičnu kontrolu.

Alternativno, naše usluge potpunog upravljanja pružaju vam potpuno praktično poslovanje – predajte ključeve, a mi predajemo dobit!

Partnerstvo

Izdavanje stana posredstvom agencije koja će ga oglasiti na specijalizovanom sajtu može predstavljati pravi korak posebno za početnike jer će im na raspolaganju biti stručni agenti, obučeni za taj posao i upoznati sa stanjem na tržištu, pravna pomoć i potrebne smernice u daljem razvoju.

Sporazum sa agencijom obezbeđuje da svi uslovi zakupa nekretnine budu jasno određeni, precizirani i usaglašeni, pa su u tom slučaju obe strane jednako zaštićene, zvanično je regulisan odnos između vlasnika i stanara. Većina potencijalnih nesuglasica, kao i eventualne nepredviđene okolnosti do kojih može doći za vreme zakupa nekretnine, pokrivene su unapred ugovorenim, preciznim i pravno potkovanim stavovima sporazuma.
Nudimo Vam da postanete naš partner i da bez ulaganja dodatnog truda i vremena ostvarite značajno veći prihod novca od svoje nekretnine nego što bi ste mogli dugoročnim izdavanjem iste. Bilo da ste do sad izdavali svoju nekretninu isključivo mesečno ili da ste uveliko angažovani već oko kratkoročnog iznajmljivanja od nas će te imati koristi.

Nudimo Vam celokupnu infrastrukturu koja je potrebna kako bi uspeli da od vašeg stana napravite „Mini hotel“. Drugim rečima bićemo vaša pokretna recepcija i menadžer. Beohost je tim sastavljen od iskusnih ljudi koji se već znatno dug period bave ovim zanimanjem. Prepustite sve obaveze ekspertima i uzimajte dodatan priliv novca bez ikakvog angažovanja.

U dogovoru sa nama možemo odrediti na koji način Vam odgvoara da mi uzmemo komisiju za svoje usluge.

Ukoliko ste umorni od jurcanja za gostima, angažovanjem čistačica, prijavom gostiju, pranjem posteljine i mnogo mnogo drugih obaveza koje idu uz to, pozovite nas i gledajte kako vaše poslovanje cveta bez vašeg truda!

Javite nam se!

Beohost profesionalni upravnik zgradama

Reizdavanje

Proces reizdavanja se vrši tako što tim Beohost sa Vama sklopi ugovor kao svaki drugi zakupac. Uredno plaćali kiriju, račune i sve troškove održavanja stanova. Jedina razlika bi bila što mi ne bismo provodili vreme u istom stanu nego bi prema ugovoru bili ovlašćeni da Vašu nepokretnost izdajemo kratkoročno i to isključivo preko web sajtova Booking i Airbnb.

Poslovanje se vrši preko ovih sajtova zato što smo njihovi oficijalni partneri. To nam olakšava da bolje plasiramo Vašu nekretninu, što je od bitnog značaja.

Naši klijenti su se u početku brinuli da li će njihov stan ostati netaknut i lep kao što je bio. Naravano da hoće!

Čak ukoliko nam Vi to dozvolite, u dogovoru sa Vama mi ulažemo dodatne resurse kako bi Vašu nepokretnost pretvorili u pravu umetnost odmora za goste i za Vas. Pored toga što svakom stanu dodeljujemo svog menadžera koji svakodnevno proverava dešavanja i vrši popis pre i nakon što svaki gost dodje, mi isključivo primamo samo goste sa odličnim ocenama! Tu nam takođe Booking i Airbnb pomažu tako što nam preporučuju upravo odlične goste

Zašto vaša cenjena nekretnina i dalje stoji na oglasima?

Ukoliko posedujete stan, nezavisno od kvadrature, kuću ili garsonjeru, koji ste spremni da uključite u naš marketinški sistem izdavanja smeštajnih kapaciteta za kratkoročni period, pročitajte dalje redove o uslovima i načinu saradnje sa Beohost Agencijom, a u slučaju da imate dodatnih pitanja ili sugestija u cilju poboljšanja naših usluga, molimo Vas da nas kontaktirate putem telefona ili e-maila, pa ćemo zajedno razmotriti sva pitanja i u zajedničkom razgovoru doneti najpovoljnije rešenje kako za Vas i nas kao tim, tako i za korisnike naših apartmana.

Za sam početak, kako bi uvrstili Vaš stan u našu ponudu potrebno je da isti zadovolji sledeće osnovne uslove:

Neophodno je da se stan nalazi na lokaciji uskog gradskog jezgra, primer možete videti na stranici ponude na našem sajtu. Stan mora biti kompletno i funkcionalno namešten, ukoliko je smeštaj u privatnoj kući mora imati potpuno zaseban ulaz. Prednost svakako predstavlja kvalitet nameštaja kao i estetski momenat kompletnog smeštaja. Potrebno je da smeštaj poseduje neku od brzih elektronskih veza: Kablovski internet, Wireless, ADSL, kao I kablovsku televiziju. 

Veliku prednost predstavlja posedovanje garažnog mesta ili parking mesta za korisnike koji dolaze svojim automobilom. Opremljenost smeštaja sa klima uredjajem, tehničkim uredjajima u kuhinji i kupatilu, centralno grejanje takodje predstavlja prednost u odnosu na apartmane koji to ne poseduju, što je u interesu vlasnika stana, jer će u tom slučaju popunjenost apartmana biti veća. Ukoliko se smeštaj nalazi na višim spratovima, neophodno je da u zgradi postoji bar jedan lift.