Ovo je naša priča...

Beohost kompanija je prerasla iz Startup-a u pouzdanog partnera na tržištu Nekretnina. Bilo da je u pitanju naše Softversko rešenje za Profesionalne upravnike i agente kao i usluge Profesionalnog upravljanja stambenim i kancelarijskim prostorom, prometom nekretnina, procenom nekretnina i mnogobrojne druge usluge.

2018
Beohost početak

Beohost je svoje poslovanje započeo 2018. godine kao Startup koji pruža mogućnost da preko platforme izaberete vašeg idealnog domaćina koji će obavljati za vas sve aktivnosti kako bi vi zaradjivali novac kompletno pasivno od vašeg apartmana koji se izdaje na dnevnom nivou, i to bilo gde u svetu.

2019
1000+ korisnika

U 2019 godini na naša platforma je premašila broj od 1000 korisnika, a naš portfolio apartmana kojima smo fizički upravljali je brojao 46 apartmana u Beogradu, i sa preko 200 apartmana kojima smo upravljali kao virtualni asistenti a nalazili su se u Grčkoj, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Australiji.

Postoji velika šansa da ukoliko ste uzimali Stan na dan u Beogradu, da je taj stan upravo održavao naš tim.

U toku našeg Startup putovanja prošli smo velike Startup inkubatore i najponosniji smo na četvoromesečnu saradnju sa kompanijom @DeltaHolding kroz projekat Delta Biznis Inkubator. Gde smo imali mogućnost da pričamo sa ekspertima iz Srpskog Biznisa.

2020
COVID-19

Pojavom COVID-19, naše šanse za investicijom koja je bila potrebna kako bi platformu izbacili na globalno tržište, su pale na minimum. I sama naša industrija je bila jedna od najpogodjenijih. Nažalost u tom periodu smo se u poslovnom putu rastali od mnogih nama dragih ljudi sa kojima smo ostvarili neverovatne kontakte, bilo da su to zaposleni ili vlasnici apartmana.

2021
Platformers Group

2021 godine zahvaljujući sjajonom konsultantu @Mark Phillips I platformi Bussines in Bear Feet, dolazimo do zainteresovanog kupca našeg postojećeg rešenja za platformu, i uspešno završavamo prodaju iste.

Prodajom platforme Australiskoj firmi @PlatformersGroup naš tim je ostao sa misijom da sjajan duh i atmosferu ekipe usmerimo na druge poslove.

Sa obzirom da smo od početka našeg osnivanja  pružali i dodatne usluge  kompletnog održavanja apartmana za naše korisnike platforme koji su locirani u Srbiji, logični sledeći korak je bio da nadjemo iskusne Profesionalne Upravnike sa licnencom koji mogu da se pridruže našem timu i da nam pomognu da izrastemo u jednu od najpouzdanijih firmi za Održavanje Stambenih i poslovnih zgrada.

2022
Učestvovali u preko 160 prodaja

Trenutno u našem timu imamo 4 licencirana Profesionalna Upravnika, koji su zaduženi da preko 2.000 stanara u Beogradu bude zadovoljno izgledom svoje zgrade.

Takdje smo napravili i tim koji pomaže vlasnicima stanova da prodaju ili kupe nekretninu, i trenutno imamo preko 10 licenciranih agenata za nekretnine u našem sistemu. I do 2022 godine učestvovali smo u preko 160 prodaja kuća, placeva i stanova.

Naravno kako se spektar naših usluga širio tako nas je pratio i naš Programerski tim, koji je zadužen za najbolje programersko rešenje koje pomaže Profesionalnim Upravnicima i Agentima da svoje poslovanje digitalizuju i prenesu na viši nivo.

+381 61 62 19 100

Danas kada pogledamo naš kolektiv se neverovatno proširio, kao i spektar naših usluga. Kako ne bi objašnjavali i nabrajali naše sektore poslovanja, volimo klijentima jednostavno da kažemo:

Beohost – Sve za nekretnine pod jednim krovom.